Szerelem

Titkok, melyek kellenek egy meghitt kapcsolathoz

Kétféle vélemény van egy kapcsolat intimitásáról. Az egyik szerint az a jó, hogy nincsennek titkok, míg a másik szerint igenis kellenek a sejtelmes momentumok. Mi most az utóbbi mellett tesszük le a voksunkat, de nézzük, melyek ezek.

 (Fotó. illusztráció unplash.com)

Figyelem

Hogy miért kell az, hogy figyeljünk a párunkra? Leginkább azért, hogy szavak nélkül is kitaláljuk, hogy mit szeretne. Ez nem valami ábrándozós, romantikus kép, hanem inkább egy teljesen emberi megnyilvánulás. Azért van mellettünk, mert érdekel, akkor megérdemli azt is, hogy figyeljünk rá.

Belső tulajdonságok

Ha szeretünk valakit, egy idő után már nem a külseje miatt tesszük, hanem a belső tulajdonságai miatt. Akkor is vonzódunk hozzá, ha épp kócos, izzadt és csak egy kinyúlt pólóban heverészik.

Képzelet

Monoton szex egyenlő unalmas szex. Ha nem hagysz elég képzelet a fantáziának, a vágyaitoknak, akkor szép lassan le lehet húzni a rolót. Gondolj arra, hogy a párod sokat lát meztelenül otthon. Mi az, ami utána izgatná? Ne hagyd, hogy immunissá váljon a meztelen tested látványára, legyél inkább sejtelmes, mint kitárulkozó.

Eltérő gondolkodás mód

Be kell látnunk: a férfiak nem úgy állnak a szexhez, mint a nők. Az összebújást mindenki élvezi, de míg a nőnek akkor is jó lehet, ha nincs orgazmusa, mert az intimitás számára fontos, addig a férfiak ugyanezt el sem tudják képzelni. Vagy nagyon ritka. Ezt soha ne akarjuk megváltoztatni. A szexben épp úgy fontos az, hogy elfogadjuk a másik gondolat világát, mint az élet többi területén. Találjuk meg az összhangot, és arra koncentráljon mindenki, ami élvezhető.