Környezetünk

Kartondobozokból építenek tankot macskáiknak az unatkozó gazdik

Ha úgy érzed, nincs már semmi, amit ne próbáltál volna ki a magad és családod szórakoztatására a bezártságban, akkor hadd mutassuk meg, néhány macskatartó mivel múlatja az időt.

Akinek van cicája, az már ismerheti a macskák végtelen és soha el nem múló szerelmét a kartondobozok iránt. Nincs az a papírdoboz, amibe kedvencünk ne akarna azonnal belenézni, majd belehuppanni, aztán pedig a délutáni szundijára jól belekuckózni.

Valószínűleg ez a kíváncsisággal vegyített imádat, na meg a gazdik bezártságból következően jelentősen megnövekedett szabadideje inspirálta az internet egyik legújabb „dilijét”: egyre többen építenek kartondoboz-tankokat kedvenceiknek a bezártságban.

Ez így elég meglepően hangzik, de a végeredmény nagyon vicces (és bizony, néhány gazdi szinte művészi harci járművet alkotott kedvencének!) – nézd csak meg néhány, a BoredPanda.com által is közzétett remekmű fotóját!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lockdown + boxes = cat tank #cat #cattank #catsofinstagram #lockdown #stayingsane

Poppy and Annabel (@poppy_and_annabel) által megosztott bejegyzés,

A tankok persze mozogni is tudnak, például, ha robotporszívóra helyezzük őket, macskástól.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

WE MADE A ROOMBA CAT TANK 💯🙌🏼😂 #quarantine2020 #catsofinstagram #cattank

Jessica Lacy (@jessicawlacy) által megosztott bejegyzés,

A legleleményesebbek már üzletet is látnak a dologban: itt például 15 fontért (plusz postaköltség) kapható a terepmintás macska tank.