Szerelem

A pasid kedvenc szexpóza sokat elárul a személyiségéről

Mivel a férfiak személyiség fejlődésében nagy szerepet játszik a szexualitáshoz való hozzáállásuk, így az sem mindegy, hogy melyik szexuális pózt részesítik leginkább előnyben.

Misszionárius

Ha a barátod a leggyakrabban ezt a klasszikus, jól bevált pózt preferálja az ágyban, akkor nagy valószínűséggel nagyon is megbízható a kapcsolatotokban. Ő nem az a fajta férfi, aki eltűnik napokra, vagy más nőkkel ismerkedne titokban. Nem kell félned attól, hogy rajtad kívül bárki más is érdekelné, viszont ezzel együtt, elképzelhető, hogy kissé unalmas, kiszámítható a kapcsolatotok.

Fotó: iStock.com/fizkes

Kutyapóz

A kutyapóz mindenképpen a hatalom demonstrálására utalhat a kapcsolatban. Ha a barátod 10 szeretkezésből legalább hatszor hátulról szeretné veled csinálni, valószínűleg szeret téged más téren is irányítani az életben. Ezzel pedig csak abban az esetben van baj, ha te ezzel nem értesz egyet. Sok nő kifejezetten élvezi ezt a szereposztást, tehát nem kell emiatt külön aggódnod, ha nektek ez a póz a kedvencetek. Ha viszont, téged zavar a dolog, mindenképp beszéljetek róla.

Álló pózok

Azok a férfiak, akiknek nem elég kielégítő hagyományos az ágyban való szeretkezés, az életben is mindent akarnak egyszerre. Valószínűleg nagyon céltudatosak, mindenük a karrierjük, fontosnak tartják mit gondolnak róluk mások, és gyűlölik a szürke hétköznapokat. Ha te is ilyen ember vagy, és minden percben keresed a kihívást és a kalandot, akkor emberedre leltél, de ha csak azért hagyod neki, hogy állva csináljátok, mert félsz, hogy unalmasnak tartana, lehet nem ő a te embered.

Lovaglópóz

Azok a pasik, akik legjobban azt szeretik, ha ők csak fekszenek, míg a nő dolgozik, elképzelhető, hogy az életben is kissé lusták. Persze az is benne van a pakliban, hogy sokszor a domináns nők erőltetik ezt a pózt, mert ez izgatja fel őket leginkább, a férfi pedig csak hagyja, hogy uralják. Bárhogy is van, ha te szereted, hogy legtöbbször te lehetsz felül, és ő is élvezi, akkor összeilletek. Ha pedig már kezded unni, hogy csak te mozogsz míg ő csak fekszik, akkor mond el neki, hogy itt az ideje kicsit megerőltetnie magát.

Fotó: iStock.com/Roman Samborskyi

Lótusz ülés

Ebben a pózban mindketten ültök, és egyenlően mozogtok szeretkezés közben. Ez az a póz, ami a legközelebb van az öleléshez, hiszen a testetek szinte minden pontban összeér, szorosan át tudjátok ölelni egymást, és ezáltal ez a legromantikusabb, legszenvedélyesebb szeretkezési mód, amit csak választhattok. Ha a barátod ezt kedveli a legjobban, akkor biztos lehetsz benne, hogy nagyon érzékeny lélek, igazi lovag, aki mindent megtesz, hogy védelmezzen, és a kapcsolatotok a legjobb úton halad.