×

Szerelem

Nem csak a férfi felel az orgazmusért

Ugye hallottad már azt, hogy mindenki a saját szerencséjének a kovácsa. Nos, ennek mintájára azt is mondhatjuk, hogy mindenki a saját örömének a kovácsa, azaz csak rajtunk múlik, hogy milyen szexuális együttlétben van részünk.

Ha eddig azt gondoltad, hogy a férfi felel a nő orgazmusáért, akkor nagyot tévedtél. Lényegében, nem várható el egy férfitól sem, hogy addig „ügyküdjön” a nőn, amíg be nem következik az orgazmus. De, akkor mi lehet a megoldás, teszik most fel sokan a kérdést.

Fotó: iStock.com/MJTH

A legszerencsésebb eset, ha mindkét fél tudja, hogy mit és hogyan szeret. Ez egy ideális helyzet, és 30-40 évesen bizony már illik is tudni, hogy mit szeretünk a szexben – és mit nem. Ezekről, ha tetszik, ha nem beszélni kell, mert senki nem tud, és nem is akar egy kapcsolatban sem gondolatolvasóvá válni.

A nők gyakran túl görcsösek ahhoz, hogy át tudják engedni magukat az élvezetnek. Ilyenkor agyban kell változtatni és nem a férfitól várni a csodát. Ne felejtsd el, ha már ágyban vagytok, arra azért került sor, mert kíván téged, és ha vannak is hibáid azokkal együtt fogad el – sőt, azokat is szereti. Tovább megyünk, ami neked hiba, neki lehet, hogy pont tetszik. Például egy kis úszógumi a has körül, vagy a megszokottnál nagyobb popsi.

A jó szexért azzal tehetsz a legtöbbet, ha elengeded magad, és próbálsz mindig, egy kicsit más lenni. A legtöbb pár ugyanúgy csinálja nap mint nap. Azért lássuk be, egy idő után ez mindenkinek unalmassá válik, és mind a kettőtök orgazmusát veszélyeztetheti.