Gyereknevelés

Szuper dinoszaurusz-játszóteret épített a gyerekeinek ez az apuka

Évekbe telt, de Matthew Cosman végül megépítette azt a különleges, dinoszaurusz formájú kerti játszóteret a gyerekeinek, amit elképzelt. A végeredmény pedig valóban fantasztikus!

Talán elsőre túlzásnak hat, ha azt mondjuk, Matthew Cosman új szintre emelte a lelkesen barkácsoló, gyerekeinek kerti játszóteret építő apuka fogalmát. Da ha meglátod, milyen szuper dinoszaurusz-játszóteret készített a srácainak, akkor talán te sem érzed majd ezt nagyotmondásnak.

Fotó: https://i.imgur.com/SciYlf3.jpg

Íme, a több mint 14 méter hosszú apatoszaurusz, amin az apuka évekig dolgozott – minden szabadidejét és legalább tízezer dollárt áldozva erre –, de ez elmondása szerint nemcsak azért érte meg neki, mert ez a hobbija, és valóban élvezte a barkácsolást, hanem mert a végeredmény épp olyan lett, amilyennek szerette volna.

Cosman a saját műhelyében építette meg a dinoszauruszt. Ezt követően darut kellett bérelnie, hogy a házukhoz szállíttassa és beemeltesse a dínót a kertbe. 11 tonna betonnal alaposan rögzítették, nehogy felboruljon, majd hinták, kötelek és egy mászófal is helyet kapott rajta.

Ha érdekel, hogyan állt össze ez a dínó lépésről lépésre, pontosan milyen anyagokból és hogyan nyerte el végleges formáját, akkor nézd meg az apuka Imgur-oldalán.