Gyereknevelés

A világ legcukibb szakácsa úgy süt-főz, mint senki más

Az egyéves Kobe-nak máris 1.5 milliós követőtábora van Instagramon – ha megnézel a most következő videók közül legalább egyet, szerintünk gyorsan megérted majd, hogy miért.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Cookin up some @hellofresh tonight with momma #KOBEEATS

KOBE EATS (@kobe_yn) által megosztott bejegyzés,

Beszélni még nem tud, járni is csak nemrég tanult meg, de a konyhában már otthon érzi magát az egyéves Kobe: magabiztosan dolgozik a szülei irányítása mellett. A kisfiú láthatóan élvezi a sütést-főzést, sőt, még arra is marad ideje, energiája, hogy cukiskodjon egy kicsit a kamerának. Nézd csak, milyen tüneményes, ahogy mosolyog, grimaszol vagy épp ijesztő hangokat próbál adni fűszerezés közben.

Sikerét valószínűleg annak köszönheti, hogy kicsi, édes, mosolygós, és láthatóan mindent nagyon szeret, ami a konyhában van. Na és persze majdnem mindent megkóstol, megfog, megnéz, elmagyaráz.

Anyukája, Ashley Wian a CNN-nek elmondta, hogy egyáltalán nem akartak sztárt csinálni kisfiukból. Egyszerűen csak a barátaikkal szerették volna megosztani, mennyire élvezi a gyerkőc a konyhai teendőket. Februárban indították a Kobe Eats (Kobe eszik) Instagram oldalt, és áprilisban ugrott meg a követőik száma, most másfél milliónál tartanak.

A büszke anyuka szerint Kobe sokat tanul a sütés-főzésből, például úgy hozzávalókat, új textúrákat ismer meg, ami nagyon pozitív. Persze elég nagy rendetlenséget is tud csinálni, de ez Ashley szerint mellékes. „A kupi az csak kupi, fel lehet takarítani, de az emlékeink örökké megmaradnak” – mondta.

Hogy mennyire veszélyes egy ilyen pici babát beengedni a konyhába? Szerintünk míg szülei vele vannak, odafigyelnek rá, és csak olyasmit adnak a kezébe, amivel nem vágja és nem égeti meg magát, addig semmi baj nem lesz.