Szerelem

Szextippek, hogy egyszerre érjetek fel a csúcsra

Amikor egy szerelmespárral megtörténik, hogy ugyanabban a percben élik át az orgazmus csodáját, azzal a kapcsolatukat is megpecsételik. Minél többször vagytok képesek egyszerre élvezni, annál erősebbé válhat köztetek a kapocs.

Bár az egyszerre átélt orgazmus az esetek többségében a véletlen műve, azért akad egy-két trükk, amelyekkel biztosra mehettek!

Vedd át az irányítást!

A legjobb módja, hogy te irányítsd az orgazmust, ha te felül vagy. Ha te irányítasz, és lassan mozogsz, akkor addig húzhatod az aktust, amíg nem érzed úgy, hogy robbansz. Mikor már közel jársz a csúcshoz, egyenesedj ki, támaszkodj a kezeddel a mellkasára, és a csípőddel mozogj olyan erőteljesen, amennyire csak bírsz. Ettől bizonyosan mindketten hatalmas orgazmusban fogtok kitörni!

Fotó: iStock.com/4 PM production

TAT-póz (Coitus Alignement Technique)

Ez a különleges szextechnika a hagyományos misszionárius póz továbbfejlesztett változata. Amikor a partnered a csípőcsontját a tiédhez illeszti, és karjára támaszkodva, testsúlyával óvatosan rád nehezedik, azzal a pénisze a csiklódat is súrolja, amitől sokkal könnyebben fogsz elélvezni, mikor ő begyorsul az orgazmus idején.

Kis kifli

Ha mindketten az oldalatokon fekszetek úgy, hogy összeér a testetek, a férfi hátulról átölelve eléri a csiklódat, miközben beléd hatol, így többszörös orgazmusban lehet részed. A másik ok, amiért ez a póz működik, hogy a férfi pénisze nem egyenesen, hanem kicsit ferdén van benned, ezzel pedig több időbe telik eljutnia a csúcsra, így van időd utolérni őt.