×

Szerelem

Szexről és utazásról ábrándoztak a magyarok a karanténban

Többet veszekedtünk, de a többség szerint párkapcsolatát megerősítette a bezártság – ez derült ki a szallas.hu felméréséből.

Minden ötödik magyar többször vitázott, mint egyébként. Ennek okai a rossz szokások, eltérő igények és maga az összezártság. Ennek ellenére minden második együtt élő pár úgy ítéli meg, hogy ebben az időszakban jobban megismerték, megértették a másikat.

Fotó: Shutterstock

Tízből egy magyar többször bújt ágyba párjával, és csaknem minden ötödik válaszadó ismer olyat, aki belevágott a családalapításba. Sajnos, van, ahol a szétválás mellett döntöttek: a megkérdezettek 16 százalékának van tudomása ilyenről – idézte a kutatás eredményét a Blikk.

A váratlanul jött időt sokan úgy töltötték el, hogy többet neteztek, gyakrabban takarítottak, vagy főztek, de a szexre is többet gondoltak az emberek, bár több pornónézés nem volt. Az álmok között pedig még az utazás szerepelt, hiszen sokan, sokfelé mennek, és ez most kimaradt. Illetve a többség továbbra is óvatos marad, és inkább a belföldi szállások kerülnek előtérbe a külföldi utazások helyett.

A tudósok többsége szerint a vírus várhatóan ősszel második hullámban újra támad. A szakemberek azonban úgy vélik, ha elér minket a második hullám, már gördülékenyebben fogunk rajta átesni.