×

Kultúra

Szabadtéri mozivá alakult a pláza tetőterasza

Június 17-én nyitotta meg kapuit a KULTIK Terasz a Corvin Plaza tetőteraszán, ahol a szabad ég alatt főként premier filmeket mutatnak be.

Budapest egyik forgalmas csomópontjánál, a Corvin Plaza tetőteraszán nyitott meg a város új szabadtéri mozija. A KULTIK Terasz első vetítése Jane Austen imádott komédiája z Emma című kosztümös film volt, de mostantól minden este 21 órától várják a filmrajongó közönséget.

A 160 helyett egyelőre 54 hely közül választhatunk kényelmes nyugágyakat, rendezői székeket vagy kipróbálhatjuk a babzsák foteleket is. Az ülőhelyek egymástól a lehető legtávolabb kerültek elhelyezésre, a tágas elrendezéssel a vírusveszélyt szeretnék minimálisra csökkenteni a szervezők. A nagy tér miatt a kutyák is kényelmesen elférnek a lábunknál, így a szőrös kedvenceknek sem kell otthon maradniuk.

A KULTIK Terasz azzal is kiemelkedik a szabadtéri mozik sorából, hogy az örök favoritok mellett vetítik a legfrissebb premierfilmeket is. Válogathatunk majd családi, romantikus, vígjáték és persze Oscar-díjas filmekből is.

Az igazi moziélmény mellé természetesen a mozis büfé is dukál. A teraszon a valódi ízletes popcorn mellett, felfrissíthetjük magunkat hideg üdítővel is. A különleges szabadtéri mozi még a nyár idegesítőbb vérszívóira is gondol: a szúnyogokat speciális fáklyás rendszer tartja távol, hogy ne kelljen őket hessegetnünk a mozizás alatt.