×

Szerelem

Két nő szexuális zaklatással vádolta meg az énekest, aki milliárdokra pereli őket

Szexuális zaklatással vádolják Justin Biebert. Egy nő a Twitteren, azt állítva, hogy egy texasi hotelben történt az eset, még 2014-ben.

Egy másik, magát szintén áldozatnak valló nő pedig egy New Yorkban történt incidensről számolt be, ugyancsak a Twitteren. Bieber több bizonyítékkal, köztük hotelszámlákkal is próbálta cáfolni a vádakat.

Fotó: iStock.com/Jack Fordyce

A Grammy-díjas énekes jelezte, nem fogja annyiban hagyni a dolgokat, felvette a kapcsolatot a Twitterrel, beszélt a legközelebbi hozzátartozóival, és a legjobb döntésnek azt látták, ha egy 20 millió dolláros, mintegy 6,3 milliárd forintos kártérítő pert indítanak a vádló ellen – írta a szeretlekmagyarorszag.hu.

A Twitteren Kadi felhasználó néven regisztrált nő állításai Bieber ügyvédei szerint „tényszerűen lehetetlenek”, és ellentmondásban vannak a saját korábbi állításaival. Az ő álláspontjuk szerint a vádak kreáltak, és több szemtanú is bizonyíthatja az ellenkezőjét – derül ki a CNN által megszerzett periratokból.

Kadi állítása szerint 2015-ben New Yorkban lett Justin Bieber áldozata. Közvetlen azután állt elő ezzel, hogy egy Danielle nevű nő is elmesélte a saját történetét, miszerint 2014. március 10-én az austini Four Seasons Hotelben zaklatta az énekes.

„Minden szexuális zaklatásról szóló állítást nagyon komolyan kell venni, és ez tette szükségessé az én válaszomat is. Ez a történet ugyanakkor tényszerűén lehetetlen, ezért a Twitterrel és a hatóságokkal együttműködve megteszem a jogi lépéseket” – írta június 22-én Bieber a Twitter-oldalán.