×

Életmód

A legújabb pedikűr, amely szandálért kiált

A nyárral együtt előkerültek a papucsok és a szandálok. Idén igazán sokféleképpen színezhetjük lábkörmeinket, mert majdnem bármi divatos. Mutatunk néhány megoldást.

A lábkörmeink festésénél még igen gyakori, hogy ugyanolyanra alkotjuk meg, mint amilyenek a kézkörmeink. Ugyanaz a szín avagy minta. Bár ez utóbbi, vagyis a minták annyira még nem elterjedtek a lábkörmökön. Ha igen, akkor inkább a nagylábujjon egy-egy kő vagy kisebb minta az, amelyet választanak. De azért ebből is mutatunk egy érdekes, könnyen elkészíthető és esztétikus változatot.

Francia stílus

Fotó: shutterstock/Valua Vitaly

Ez a klasszikus, amely a manikűrben is hódít a lábakról sem hiányozhat. Ápolttá, elegánssá varázsolja a lábfejet. Akár otthon is elkészíthető, csupán egy vékony ecset szükséges hozzá. Akkor még elegánsabb, ha a kézen és a lábon egyaránt francia manikűr van.

Klasszikus piros

Fotó: shutterstock/Emmily

A mély piros szín csakúgy, mint a francia stílus, sosem megy ki a divatból. Ez a szín az, amely pillanatok alatt szexissé, titokzatossá és maximálisan nőiessé varázsolja a kezünket és lábunkat. Érdemes inkább a sötétebb árnyalatokat választani.

Egymáshoz illő színek

Fotó: shutterstock/marigo20

Kissé bohókás és igen nyárias az, amikor ugyanazon szín különböző árnyalatát festjük a lábkörmeinkre. Lehet az bármely szín, amelyik neked tetszik, így már csak azt kell eldönteni, hogy melyik legyen az.

Világos és feltűnő

Fotó: shutterstock/Nataliia Melnychuk

A vakáció, a nyaralás, a kerti partik és a felszabadultság hangulatát idézik a világos és már-már világító színek a lábkörmön. Azért is nagyon előnyösek, mert ha már van egy kis színed, ezek az árnyalatok még jobban kiemelhetik lábad barnaságát.

Mintás

Fotó: shutterstock marigo20

Bár a lábkörmökön ma még nem annyira elterjedtek a különböző minták, de ez a csíkos annyira egyszerűen kivitelezhető. Mindemellett nagyon esztétikus éa szért is praktikus, mert bármilyen színű öltözéket viselhetsz hozzá. Ráadásul fiatalos, könnyed és bármilyen színösszeállítást választhatsz. Ehhez is csak egy vékony ecsetre van szükséged, ha otthon készítenéd el.