×

Életmód

Egy kis pocak nem lehet akadály

Itt a strandidő és előkerültek már a bikinik. Ám előfordulhat, hogy nem vagy elég magabiztos a tested miatt. De íme egy csodaital, amellyel gyorsan lapos hasat varázsolhatsz magadnak.

A nők java része érezte már úgy, hogy bizony a kétrészes bikinit nem épp neki találták ki, mert szerinte nem elég lapos hozzá a hasa. Egy kis pocak nem a világ vége, előfordulhat, hogy nem étkeztél az elmúlt napokban elég rost-dúsan és nem volt megfelelően székleted. Az is lehetséges, hogy olyat ettél, ami puffadást okozott. A lényeg, hogy gondold végig az elmúlt napok elfogyasztott ételeit. Ha megtaláltad a bűnöst, kerüld egy darabig.

Fotó: shutterstock/Dmytro Flisak

Ugyanakkor felgyorsíthatod a folyamatot azzal, ha kipróbálod a dinnyés turmixot. Ez a turmix nem csak segít abban, hogy gyorsabban formába lendülj, de hidratál, és számos hasznos tápanyagot és vitamint is tartalmaz. Méregtelenít és hidratál egyszerre.

Ehhez a “csodaturmixhoz’ nincs is másra szükséged, mint egy vastagabb szelet görögdinnyére, 5-6 centis uborkára, 2-3 dl szűrt vízre. Mindezt tedd turmix gépbe és indítsd el.

Ebből a léből bármennyit ihatsz a nap folyamán, mert nem csak egészséges, de nagyon finom is. Magaddal is viheted a kulacsodban bárhová.

Ha szeretnéd, hogy hűvös is legyen, akkor jégkockákkal is összeturmixolhatod. Feldobhatod az ízét mentalevelekkel vagy bazsalikom levelekkel is.

Idd rendszeresen és hamarosan érezheted a jótékony hatását.