Szerelem

3 lépés a tantrikus szex felé

A tantrikus szex lényege valójában az, hogy megnyújtsuk a szexuális extázist és mélyebben éljük át a férfi-nő egyesülésének örömét. Egy átlagos aktus fél órán át tart, míg a tantrikus együttlét akár egy teljes napig.

Természetesen nem kell rögtön szex-maratonra készülni, de ahhoz, hogy megértsétek a tantrikus szex alapjait, nem árt kipróbálni ezeket a praktikákat.

Illóolajok és más vágyfokozók

A tantrikus szexhez nagyon fontos, hogy megteremtsük a megfelelő hangulatot. Kapcsoljuk ki az okos telefonokat és tegyünk be valami nyugtató, kellemes, instrumentális zenét, aminek nincs szövege. Ezután jöhetnek a különböző füstölők vagy illóolajos mécsesek. A legjobb választás a pézsma – vagy szantálfa illatok, mert ezek jó hatással vannak a libidóra. Nem árt kikészíteni egy kis afrodiziákum tálat is az ágy mellé, melybe epret, étcsokoládét, maracuját rakunk.

Fotó: iStock.com/Kaspars Grinvalds

A Kundalini felizzítása

A Kundalini a bennünk pihenő szexuális energia, amit egy összetekeredett kígyóként ábrázolnak. Üljetek egymással szemben lótusz- vagy törökülésben, és nézzetek egymás szemébe negyedórán át. Bár ez eleinte vicces lehet, később érezni fogjátok, hogy elkezd bizseregni a testetek. Ezután ülj a férfi mögé, a melled nyomd a hátához, és kezdd el masszírozni a nemi szervét lassú, finom mozdulatokkal. Majd cseréljetek, és ő simogasson téged.

A kilenc csakra felébresztése

Üljetek vissza egymással szemben, és tegyétek az egyik kezeteket a másik szívére, a másikat pedig egymás nemi szervére, miközben mély lélegzetek véve dőljetek előre és hátra. Ezzel a ritmikus légzéssel és hintázással felébreszthetitek a testetekben lévő kilenc energiaszintet. Folytassátok ezt fél órán át, majd ülj a partnered ölébe. Ezt a pozíciót, mikor egymás ölében ülve szeretkeztek, Maithunának hívják, és az a lényege, hogy így mind a kilenc csakra felébred bennetek. Fontos, hogy lassan mozogjatok, hogy az aktus minél tovább tartson. Az orgazmus tetőpontjában pedig tegyétek egymás tarkójára a kezeteket, mert ezzel könnyebben elcsitíthatjátok az elme zörejeit, hogy minél spirituálisabban éljétek át a gyönyört. Az aktus után fontos, hogy még pár percig csókolózzatok és ölelkezzetek, és köszönjétek meg egymásnak a közösen átélt csodát.