×

Szerelem

Csillagjegyek, akiknél nem ritka a hűtlenség

Egy csillagjegy sem jelent skatulyát, szóval nem törvényszerű, hogy a hűtlenség legyen az első az alábbi jegy szülötteinek, de az biztos, hogy könnyebb őket megingatni.

A Mérleg nem szereti az egyedüllétet, annál inkább a boldog párkapcsolatot. De csak ha tényleg boldog. Ha kétségei merülnek inkább lép, mert neki az igaz szerelem kell. Hogy közben nem őszinte? Előfordul, de úgy gondolja, hogy valami magasabb cél vezérli, és ezért olyakor hibázni is lehet. Nem dönt könnyen, de ha megteszi, akkor kő kövön nem marad.

Fotó: Shutterstock

Az Ikrek személyisége megköveteli, hogy szeszélyesek legyenek, így ők bizton azt vallják, hogy a változatosság gyönyörködtet. Egy Ikernek az kell, hogy inspirálja a párja, hogy boldogságuktól minden megváltozzon: szebb legyen. Ezért is könnyű vele kikezdeni, még akkor is, ha épp van valakije. Az új kaland számára az új varázs, amitől már nem képes reálisan látni. Sőt, nem is akar mást csak érezni.

A Halak érzékeny típus, ő sem rosszból kalandozik. Hajlamos egy tökéletes világot képzelni magának, amiben a tökéletes szerelem is szerepel. Ő az, aki, ha otthon megkap mindent eszébe sem jut, hogy máshol keresse a testi vagy lelki boldogságát. És itt a kulcsszó: a lélek. A Halak jegyű embereknek ez legalább olyan fontos, mint a legszenvedélyesebb érzékiség.