Szerelem

4 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a jó szexről

A jó szexért mi magunk tehetünk a legtöbbet. Felesleges elvárások és körítések nélkül fog csak igazán működni, és végre a gátlásokat is el lehet felejteni.

1. Mindenkinek van orgazmusa

Ha azt gondolod, hogy te képtelen vagy elélvezni a pároddal – egyedül még csak-csak, de szex közben nem meg – akkor most eláruljuk, hogy bizony az orgazmus átélése nagyon is lehetséges. Minden nőnek van egy olyan testhelyzete szeretkezés közben, amikor sokkal erőteljesebben érzi a megfelelő ingereket, sokkal intenzívebben éli meg a gyönyört. Ezt a pózt kell megtalálnod, és kikísérleteznetek, hogy mostantól még jobb legyen a szex.

fotó: iStock.com/PMproduction

2. Spontán is jó a szex

Ha eddig ragaszkodtatok a megszokott napokhoz, pózokhoz és helyszínekhez, akkor épp ideje, hogy ezt elfelejtsétek. Persze, család, gyerekek mellett nem olyan egyszerű kivitelezni a spontán összebújásokat, de érdemes törnötök magatokat mert egészen új élmény lesz így a szeretkezés.

3. Segítenek a klisék

Ne gondold, hogy minden rossz, ami szokványos. A szexben bizonyos dolgokat azért hangoztatnak sokan, mert tényleg hasznos. Így, ha eddig irtóztál a romantikus formuláktól, vagy akár az extrémebb helyzetektől, akkor ideje ezen is változtatni. Egy erotikus masszázs, egy illatos fürdő, a gyertyákkal telepakolt hálószoba bizony jól tud esni. Ahogyan amiatt se szégyenkezz, ha az esti szexet nem a hálószobában ejtitek meg, hanem egy elegáns hotelszobában.

4. Nem kényelmes a konyhapult

A filmekben mindig olyan izgalmas, amikor a férfi lesöpri az iroda asztalát, vagy éppen a nő a konyhapultot, és felugranak egy gyors, de szenvedélyes menetre. Nos, a valóság az, hogy szexinek szexi, de egyáltalán nem kényelmes. A csúcsra jutáshoz sokkal jobb, ha valami kényelmesebb helyet választotok, mert a koncentráció könnyen rámehet az élvezetekre.