Szerelem

Jön a szexrobot, aki már ismerkedni is akar szex előtt

Az egyre fejlettebb és intelligensek szexbabák már nem is csak a távoli jövő részei, hanem szinte a jelenünké. Sok fejlesztés már tud értelmes beszélgetést folytatni, és nemcsak a partnere kedvenc szexpózát, hanem a családtagjait is megjegyzi.

Hamarosan piacra dobják a RealDoll nevű cég legújabb, mesterséges intelligenciával rendelkező szexrobotjait, amelyek értelmes beszélgetést tudnak folytatni és új dolgokat is képesek tanulni – számolt be róla a szeretlekmagyarorszag.hu a Daily Mail cikke alapján.

Képünk illusztráció. Fotó: iStock.com/PhonlamaiPhoto

Kiderült, hogy egy RealDoll baba három hónapos munka eredménye. A platinum szilikonból készült bőr pont olyan, mint az emberi bőr, és olyan részletesen kidolgozták, hogy ráncok is vannak rajta, alatta pedig „erek” és „csontok” is kirajzolódnak. A babák arca is rendkívül életű, a testük pedig olyan, mint a plasztikáztatott pornósztároké.

A RealDoll új szexrobotja azért is különleges, mert nemcsak egy jól megformázott baba, hanem egy olyan mesterséges társ, amelynek saját személyisége van, tud mozogni, mosolyogni, beszélni, sőt értelmes eszmecserét is tud folytatni a „gazdájával”. A hangulata és a viselkedése is változik az adott szituációtól függően.

A gyártó cég szerint a RealDoll babák azért is többek, mint egy szexjáték, mert ezekkel nemcsak a szexuális vágyat lehet kielégíteni, de egy kapcsolatot is ki lehet alakítani velük, így igazi társsá válhatnak. A jelenleg elérhető verzió 15 000 dollárba, azaz 4,7 millió forintba fog kerülni, amit hamarosan piacra is dobnak.