Gyereknevelés

Melanie Griffith így emlékszik vissza, milyen volt mozaikcsaládban felnőni

Mozaikcsaládban felnőni talán egy kicsit még kevésbé egyszerű, mint egy hagyományos famlíiában, de vajon hogyan emlékszünk erre vissza felnőttként? Melanie Griffith az Instagramon mesélt egy kicsit.

Melanie Griffith kétéves volt, amikor szülei, Tippi Hedren színésznő és a reklámszakember Peter Griffith szétköltöztek, és alig négyéves, amikor szülei válása lezárult.

Anyja és apja is újraházasodott a válás után: mamája az ügynökként és producerként dolgozó Noel Marshall felesége lett, apja pedig a modell-színésznő Nanita Greene-t vette feleségül. Két gyerekük született, Tracy és Clay, akikkel Melanie rendszeresen találkozott.

melanie griffith

Fotó: Shutterstock

A színésznő nemrég nosztalgiázott egy kicsit az Instagramon, és visszaemlékezett ezekre az időkre. Az alábbi fotót osztotta meg, megjegyzésképpen pedig annyit árult el, hogy ez a kép akkor készült, amikor az első közös nyaralásukon vettek részt a testvéreivel, az Amerikai Virgin-szigeteken.

„Az apám és a féltesóim anyja, Nita 1966-71 közt minden évben elvittek minket egy hónapra – írta, majd hozzátette – Anyámmal éltem Los Angelesben, de ő megengedte, hogy a karácsonyt és a nyarat a testvéreimmel töltsem.”

A színésznő a következővel zárja sorait: „mennyi édes emlék”, és egy szivecskét is tett mondandója végére. Vagyis, ha gyerekként volt is olyan dolog, amit nem szeretett a mozaikcsaládban, mára nem az esetleges sérelmekre, hanem csakis a szépre, a jóra emlékszik. És persze nagyon szereti a testvéreit.