Szerelem

Ronaldo szexi kockahasat villantott

Kockahasat villantott a világ legnagyobb Instagram-oldalát működtető sztárfocista, Cristiano Ronaldo. Mondhatunk erre mást, mint azt, hogy szexis?

A 35 éves portugál focistáról megoszlanak a vélemények. Van, aki imádja, van aki utálja. Van, aki a futball tudását nézi, van, aki a külsejét. Van, aki azt látja, hogy egy nagyképű focista, és van, aki azt, hogy mindig segít a rászorulóknak.

Fotó: EPA/SEBASTIEN NOGIER

Egy biztos Cristiano Ronaldo megosztó személyiség. Az Európa-bajnok portugál labdarúgó, 2018-tól a Juventus játékosa, akik 100 millió euróért vásárolták meg, valamint a portugál válogatott csapatkapitánya. A Real Madrid 2009 nyarán 80 millió fontért (94 millió euró) szerződtette, így ekkor a világ legdrágább játékosának számított.

Értékét mi sem mutatja jobban, mint, hogy neki van a világon a legnagyobb követőtáborral rendelkező Instagram-oldala, és csak az ott megkeresett összegből vígan elélnének még a gyerekei is, életük végig.

Bár még folytathatnánk a sztorikat róla napestig – béranyaság, szexuális zaklatás, bajnoki trófeák – a paletta széles. De nem húzzuk az időt, lássuk azt az izmos, barna, tökéletes hasat.

A képhez csak ennyit írt: „Felling good”… Hát, megértjük! Na, ki lett épp most szerelmes?