×

Gyereknevelés

"Az édesanyám a legjobb barátom" - Lewis Hamilton a szüleiről áradozik

Lehet akárhányszoros világbajnok a Forma-1-ben, a szüleinek mindig a kis Lewis marad - aki nemrég egy interjúban részletezte is, mennyire imádja édesanyját és édesapját.

Egy interjúban a szüleiről áradozott Lewis Hamilton, a Forma-1 hatszoros világbajnoka – számol be róla az MTI.

lewis hamilton

Mogyoród, 2019. augusztus 1.
Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője a Forma-1-es Magyar Nagydíj első napján a mogyoródi Hungaroringen 2019. augusztus 1-jén.
MTI/Balogh Zoltán

“Az édesanyám a legjobb barátom – mondta a 35 éves brit pilóta a Gala című magazinnak. – Mindig is az egyik legnagyobb támaszom volt. Annyira kedves és szívélyes.”

Hamilton édesanyja, Carmen Larbalestier és édesapja, Anthony – aki sokáig a menedzsere is volt – elváltak, amikor a versenyző kétéves volt.

Apjával kapcsolatban a zenei nevelést emelte ki a pilóta. “Ezen a területen Prince, Marvin Gaye, Aretha Franklin, Bob Marley és James Brown a példaképeim. Korábban apámmal hallgattam a zenéjüket” – mesélte a Mercedes sztárja, hozzátéve, hogy maga is szeret komponálni.

“Gyerekorom óta a hobbim. Kezembe veszem gitárt vagy odaülök a zongorához és dalokat írok. Ez teljesen kikapcsol” – mondta.

Lewis Hamilton jelenleg is vezeti a pontversenyt, s ha idén is elhódítja a vb-címet, akkor utoléri a legendás, hétszeres világbajnok Michael Schumachert.