×

Stílus

Divat korona idején: ennyibe kerül a dizájner-arcpajzs

Ha arcpajzsot szeretnél, de nem mondanál le a divatosságról, akkor szerencséd van, hiszen a Louis Vuittonnál találsz is "trendit".

Ha nem maszkot szeretnél hordani, hogy megelőzd a koronavírus fertőzést, hanem arcpajzsot, arra is van lehetőség. Sőt! Most már a luxus divatmárkák is beálltak a gyártók közé. Így tett a Louis Vuitton is, aminek a kínálatában október 30-tól megtalálható a pajzs, 961 dollárért, ami közel 300 ezer forint. Ez is a 2021-es Cruise Collection egy darabja.

A cég úgy definiálja a pajzsot, hogy nem csak megvéd a fertőzéstől, hanem nagyon vonzó is.

A kemény műanyag borításnak köszönhetően a pajzs, sapkaként is működik – felcsapható, mint egy napellenző. LV-vel domborított arany szegecsekkel, monogrammal ellátott elasztikus fejpánttal lehet felvenni, és a márka „LV” monogramja díszíti. A pajzs megvédi viselőjét a napsugaraktól is: A tiszta, átlátszó burkolat a fényre sötétedik.

A divatcégek a pandémia kitörése után is megpróbáltak gyorsan reagálni. Olyan nagy cégek, mint a Louis Vuitton, a Gucci, az Armani, a Bulgari vagy a Prada, mind mind maszkokat gyártottak. Az LV pedig még a parfümök helyett kézfertőtlenítőket készített.