×

Környezetünk

Nincs még egy ilyen kutya az országban!

Berluska egy magyar vizsla, aki napközben nem lustálkodik, hanem vendégeket fogad és szórakoztat Budapest egyik szabadulószobájában - ő hazánk egyetlen főállású marketinges kutyája.

Berluska, hivatalos nevén Izabella Berlusconi a Neverland szabadulószoba egyik leglelkesebb alkalmazottja. A vendégek szinte még be sem teszik a lábukat ebbe a többfunkciós térbe, amikor egyből heves farokcsóválásba kezd, hogy üdvözölje az újonnan érkezetteket, így nem csoda, hogy mindenki imádja őt. Olyannyira, hogy Berlusknak még saját Instagram-oldala is van, de erről még később szót ejtünk.

isabella berlusconi

Imádnivaló kisugárzás, meghökkentő név
A szabadulószobában minden egyedi és rendhagyó, ezért azon sem kell meglepődni, hogy a marketingfeladatok egy jelentős részét egy Izabella Berlusconi nevű kutya látja el, aki a tulajdonos, Josep Jordi Zaragoza Rovira és kedvese, Csenge házi kedvence.

Berlus még egészen apró volt, amikor betette a mancsát a szabadulószobába, és egyből belopta magát a vendégek szívébe. A kutyának nemcsak imádnivaló kisugárzása, de meghökkentő neve is van. Keresztnevét, az Izabellát arról a hölgyről kapta, aki annál az amerikai piacvezető szabadulószoba hálózatnál dolgozik, akivel a Neverland együttműködött. Amikor Izabelle furcsállta, hogy a tulajdonos az olasz politikusról akarja elnevezni a kutyáját, Josep Jordi Zaragoza Rovira úgy döntött, megtréfálja őt, és a nő keresztnevét adta kutyája első nevének.

View this post on Instagram

😉

A post shared by Berlu (@berlu_neverland) on

Bár Berluskának higiéniai okok miatt a konyhába egyértelműen tilos bemennie, néha elkíséri a játékosokat a szabadulószobák egyikébe. Sőt, az itt megtartott rendezvényeket, koncerteket is feldobja. Volt már itt többek közt japán est is, amin egy londoni sushi séf és egy teaszakértő mesélt a távoli ország kultúrájáról.

Berluska az Instán
A vizsla egyik fő tevékenysége marketingesként, hogy Instagram-oldala segítségével népszerűsíti “munkahelyét”. Bizony, a négylábú cukiságnak saját profilja van, ahol édesebbnél édesebb képeket posztol magáról. És még egy érdekesség: nemcsak emberi, hanem állati társasága is van, hiszen a szabadulószoba másik, ifjabb állatával, a szintén vizsla Jánossal is remekül kijön, de a törzsvendégek és a grafikus ebével is szeret együtt lenni.

View this post on Instagram

DM us if you need two talented models 😉

A post shared by Berlu (@berlu_neverland) on

Izabella Berlusconi a szabadulószobák izgalmai előtt erőt, utána pedig feltöltődést jelent a játékosok számára, akik feladatuk teljesítése, vagyis a kiszabadulásuk után például azzal köszönhetik meg ennek a rendkívüli marketinges kollégának a fáradozásait, ha kipróbálják az étlap róla elnevezett tételét.