×

Környezetünk

Befűszerezte a cicáját egy thai nő, és ezzel cukiságbombát robbantott

Gombafertőzéstől akarta megszabadítani a macskáját a thai Thammapa Supamas, de ehhez kissé rend- és színhagyó módszert választott.

Sárgán virít az a cica, amelyet aggódó gazdasszonya kurkumával dörzsölt be, annak érdekében, hogy kigyógyítsa gombás bőrbetegségéből. Közismert ugyan a kurkuma gyulladáscsökkentő hatása, de a thai gazdi eljárása mégis fura egy kissé. Ugyanis nem számolt azzal, hogy a fűszer az egyébként hófehér szőrű cicáját hónapokra, vagy akár évekre sárgává varázsolja.

sárga macska

Fotó: Thammapa Supamas Facebook-oldala

Miután nem volt hiábavaló a hosszú távra kiható beavatkozás, és a macska kigyógyult a betegségéből, nincs miért szomorkodnia se neki, se a gazdinak.

Utóbbi mindenesetre remek humorral viseli „művét”: lefotózta házi kedvencét és feltette az internetre, így a Pikachu-macskának széles rajongótábora alakult ki. A lelkesedést látva pedig Supamas azóta is egyre-másra osztja meg besárgult cicája képeit.

เด็กๆเป็นเเมวโตมาเป็นเชื้อรา 🤦‍♀️

Közzétette: ตุ้มเม้งแมวแพนด้า&คาพ้วงแมวเชื้อรา – 2020. augusztus 25., kedd

Az állat kissé ijesztő színe remélhetőleg idővel tompul majd, de addig sem árt szem előtt tartania a gazdinak: a fűszerezéssel csínján kell bánni…