Gyereknevelés

Szétszedik a kommentelők a 6 hónapos vízisí-világrekorder baba szüleit

Megoszlanak a vélemények, hogy szupercuki vagy nagyon veszélyes-e, amit a kis Rich Casey Humphreys szülei csináltak: kisfiuk félévesen már világrekorder vízisíelő. Te mit gondolsz erről?

Rich Casey Humpherys még csak 6 hónapos és 4 napos, de máris világrekorder: nemrég ő lett a legfiatalabb vízisíelő a Földön. Szülei egy videót is feltöltöttek róla az Instagramra, amit több mint 11 ezren kedvelnek eddig, de korántsem mindenki: a felvétel rendesen megosztotta a hozzászólókat.

A kép jobb oldalán lévő nyilacskával tudsz a videóhoz navigálni.

A kis Rich szülei és csodálói szerint elképesztően menő dolog a világrekord, és ő maga is úgy tűnik, hogy nagyon élvezi a vízisíelést. De bizony, szép számmal vannak, akik nekiestek a szülőknek a videó kommentszekciójában. A legtöbben azt kifogásolják, hogy a szülők előbbre helyezik a menő videós tartalmat és a világrekordot, mint a saját gyerekük egészségét és biztonságát. Hiszen a baba még olyan pici, és tényleg sok minden rosszul sülhet el egy ilyen kaland során.

Mások szerint viszont az ilyen kommentek egyszerűen a rosszindulat és az irigység szüli, hiszen ez a kisfiú máris többet élt és több élményt szerzett, mint a legtöbb hozzászóló egész eddigi élete során. Szebbnél szebb helyekre kirándult, ismerkedett lovakkal és kutyával, lovagolt teknősön, a július 4-i amerikai nemzeti ünnepet pedig egy kishajón töltötte – összegzi a New York Post.

View this post on Instagram

My first backpacking trip. I crushed it!

A post shared by Rich Casey Humpherys (@richcaseyhumpherys) on