×

A Ridikül mai adásában

Tésztatörténelem

Al dente vagy sem? Csiga vagy kagyló? A tésztaőrülteknek mindegy, csak ehető legyen. Merthogy a tészta tényleg boldoggá tesz, és nemcsak azért, mert finom az íze, hanem mert az összetett szénhidrátoknak nagy szerepe van a boldogsághormonok felszabadításában.

A világban körülbelül 350 fajta tésztát tudunk megkülönböztetni, és négyszer annyi nevet tudunk rájuk mondani! Tésztaimádók, tésztafüggők és tésztaszerelmesek – ők lesznek a mai vendégeink. Így tehát, akikkel megfejtük a jó tészta titkát: Gianni Annoni gasztronómiai szakértő, Csillag Richárd szakács, Forgács Attila gasztropszichológus és meglepetés-hölgyvendégünk, akinek receptjeit biztosan mindenki ismeri. A Ridikül csütörtöki adásának címe: Tésztaimádók

A Ridikül korábbi adásait ezen a linken nézhetik vissza.