×

Közélet

Palvin Barbi lesz az MTV Show egyik műsorvezetője

Palvin Barbara világhírű szupermodell lesz az MTV European Music Awards (MTV EMA) 2020 Show egyik magyarországi műsorvezetője.

A könnyűzenei élet egyik legrangosabb eseménye, az MTV EMA idén Magyarországról jelentkezik. A november 8-i esemény közben világszerte Magyarország különleges helyszíneit láthatják majd a nézők, Palvin Barbi vezetésével. A nézők egy virtuális utazáson vehetnek részt, felfedezhetik Budapestet és több magyarországi ikonikus helyszínt, továbbá a műsor kulisszái mögé is betekinthetnek, részesei lehetnek az egyedülálló shownak – írja az MTI Szentkirályi Alexandra kormányszóvivőre hivatkozva.

Fotó: iStock.com/Denis Makarenko

Palvin Barbara a show-ról egyebek között azt mondta, hogy “ez egy hatalmas lehetőség az országnak”. A több világsztárt is felvonultató nemzetközi esemény további szereplőiről, magyarországi helyszíneiről később adnak tájékoztatást – ismertetik a közleményben.

Egészen mostanáig egyszer sem adott otthont a régió ennek a világhírű eseménynek – jegyzik meg a közleményben. Kiemelik: a showhoz kapcsolódó összes televíziós, online megjelenésben Budapest és Magyarország emblematikus helyszínei központi helyet kapnak majd, amelyek egymilliárd nézőhöz jutnak el. A show által az egész világ figyelmét fel tudják hívni arra, hogy Magyarország a régió legjobb úti célja.