Szerelem

Szexmunkás lett a mérnök anyukából

Óránként hetvenezer forintnak megfelelő összeget keres az Angliában élő 29 Rachel, aki két kislányát egyedül neveli. Na, de mivel keres ennyi pénzt?

Rachel története elég különös, bár könnyen lehet, hogy nem egyedi. A Sun című bulvárlap számolt be a 29 éves nő kálváriájáról, aki a koronavírus miatt elvesztette mérnöki állását. Viszont két gyerekét egyedül neveli, így kellett a pénz…

Képünk illusztráció. Fotó: iStock.com/Dmitri Ma

Férje másfél éve hagyta magára a nőt, akkor kezdett másodállásban futárkodni. Amikor azonban meglátott egy webkamerás lányoknak szóló hirdetést, úgy érezte ez az, ami igazán neki való, hiszen otthonról tudja végezni, ráadásul jóval jövedelmezőbb.

Olyannyira, hogy ez a munka négyszer annyi bevételt jelent számára, mint a koronavírus miatt átmenetileg szünetelő mérnöki munkája. Így a webkamerás szexre fókuszál, amivel hetente keres annyi pénzt, mint korábban a két munkahelyén összesen egy hónap alatt.

Rachel élvezi, amit csinál, mivel így újra van szexuális élete, de arra is figyel, hogy csak akkor dolgozzon, ha a gyerekek nincsenek otthon. A jövőbeli terveiről elmondta a lapnak, hogy amint lehet, visszatér korábbi munkájához, mert azért nem szexmunkásként képzeli ez a életét.