×

Szerelem

Így adhatod a párod tudtára, hogy mennyire vágysz rá

Mind másképp fejezzük ki szex közben, mire vágyunk. Egyesek mozdulatokkal, mások sóhajtásokkal, nyögdécseléssel. Viszont kevesen mernek szavakban megnyilvánulni, pedig ezeknek a szavaknak hatalmas erejük van!

A férfiaknak néha biztatásra van szükségük, és ezt a legkönnyebben úgy kaphatják meg, ha verbálisan dicsérjük őket. Ha eddig nem voltál a beszéd híve szex közben, most érdemes lesz kipróbálnod, mert felejthetetlen, tüzes élményben lesz részed!

fotó: iStock.com/KPG Ivary

Így add a tudtára, hogy szeretkezni akarsz!

A férfi imádja, ha kreatív módon adod a tudtára, hogy megkívántad a szexet. Persze az „akarlak” szóval is elérheted a célod, de ennél még sokkal izgatóbb lehet, ha megsúgod neki milyen bugyi van rajtad!

Kérdezd meg tőle, hogy ő mire vágyik!

Az előjáték során sokunk elfelejti megkérdezni a párját, hogy mi az, ami igazán felizgatja. Pedig ez lenne a legfontosabb kérdés, amit mindannyiunknak fel kéne tennünk. Kérdezd meg tőle, hogy jólesik-e neki, ha a nyakát vagy a mellkasát csókolgatod, vagy esetleg valami teljesen másra vágyik. Meg fogsz lepődni, mennyire nyíltan, őszintén fogja elárulni a legtitkosabb vágyait!

Idézd fel neki egy régebbi szexuális élményeteket!

Azzal is feldobhatod az együttlétet, ha felelevenítesz egy szenvedélyes emléket, például amikor mindketten együtt értetek el a csúcsra. De ennek nem kell mindenképpen szexuális élménynek lennie, arról is duruzsolhatsz a fülébe, milyen érzés volt, amikor először megláttad vagy, amikor beleszerettél. Ettől sokkal bensőségesebbé és intimebbé válik a szeretkezésetek.

Könyörögj neki!

Ez talán a legizgatóbb szerepjáték, hiszen egy férfi sem tud ellenállni a nőnek, aki azt kéri tőle, hogy tegye a magáévá. Az előjátékot húzzátok el, majd kérlelve súgd a fülébe, hogy mit, hova tegyen. Ettől sokkal vadabb és szenvedélyesebb lesz az aktus, mert a férfi tudtára adtad, hogy mennyire vágysz rá.