×

Szerelem

Túl szexi nőt lájkolt Ferenc pápa

Natalia Garibotto nevét eddig nem nagyon ismertük, de egy lájk az Instagram-oldalán és máris híres lett. A modell igencsak meglepődhetett, amikor egy nem várt személytől érkezett lájkja, egyenesen Ferenc pápától.

Egy kép, amire nem mondhatjuk, hogy süt róla a szentség és az áhitat. Legalábbis nem úgy, ahogy azt a vallásos emberek elképzelik. Éppen ezért meglepő, hogy Ferenc pápa Instagram-oldala vajon miért lájkolta.

Fotó: Natalia Garibotto/Instagram

Az egyik képmegosztó felhasználói szúrták ki a különös esetet. Az ügy pikantériája, hogy az ominózus fotón a modell egy pornós iskoláslányra hasonlít: combfixben és miniszoknyában és az elmaradhatatlan pucsítós póz is megvan.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

ɴᴀᴛᴀ ɢᴀᴛᴀ (@nataagataa) által megosztott bejegyzés

&size=700&caption=false&position=center”> 

 

A lájkot azóta már hiába keresi bárki az oldalon, mert rejtélyes módon eltűnt. Természetesen nem lehet tudni, hogy maga Ferenc pápa lájkolta-e be, vagy csak az Instagram-oldalát kezelő segédje, és szándékos vagy véletlen kattintásról van-e szó. Mindenesetre Garibotto nagyon örült az meglepő érdeklődésnek. Sőt, így már abban is biztos, hogy a „mennybe kerül” – írta a Twitter-oldalán.