×

Gyereknevelés

A Harry Potter sztárja megdöntötte Sir David Attenborough rekordját

Már Jennifer Anistonnál is azt hittük, megdönthetetlen rekordot állított fel. Aztán jött Sir David Attenborough, és most a Harry Potter filmek sztárja, a Ron Weasley-t alakító Rupert Grint, aki 4 óra 1 perc alatt ért el egymillió követőt az Instagramon.

Ki ne emlékezne a Harry Potter könyvek és filmek kissé bizonytalan, de jószívű és szeretnivaló Ron Weasley-jére? A gyerekek egyik kedvence, és nyilván az ő csetlései-botlásai is hozzájárulnak ahhoz, hogy az ikonikus Harry Potter univerzum épp ilyen legyen, amilyen végül is lett.

 Fotó: MTI/EPA/Daniel Deme

Nos, talán te sem gondoltad volna, de a karaktert alakító színész, Rupert Grint a valóságban nemrég egy elképesztő világrekordot döntött meg. Regisztrált ugyanis az Instagramra – ahogy ő írja, tíz év késésssel -, ahol 4 óra egy perc alatt érte el az egymillió követőt – írja a Szeretlekmagyarorszag.hu.

Ezzel 43 percet vert rá Sir David Attenborough szintén hihetetlennek tűnő előző világrekordjára – neki 4 óra 44 percig tartott elérni az egymillió lájkot. Előtte Jennifer Aniston tartotta a rekordot, 5 óra 16 perccel.

Rupert Grint első posztjában a kislányát mutatja be, és mindenkit arra kér, hogy vigyázzunk magunkra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rupert Grint (@rupertgrint) által megosztott bejegyzés

A fotó rövid időn belül 3.1 millió szivecskét gyűjtött be a népszerű kép- és videómegosztó közösségi oldalon. Ami nem is csoda, hiszen olyan cuki, hogy egyszerűen elolvad tőle a szívünk!