×

Szerelem

Aki nem eszik húst elégedettebb a szexuális életével

A vegánoknak kielégíthetetlen nemi étvágyuk van, és kétszer annyit szexelnek, mint a húsevők - derül ki egy friss felmérésből.

Néha érdemes elcsodálkozni azon, hogy mi mindent akarnak – és tudnak is – vizsgálni a kutatók. Ezúttal éppen azt, hogy mi köze a hús fogyasztásnak a szexhez, és kire, hogyan hat ez a tény. A meglepő felmérésről a Mirror című brit lap számolt be.

Fotó: iStock.com/cyano66

Míg a húst rendszeresen fogyasztóknak csak 59 százaléka elégedett a szexuális életével, addig a vegánoknál ez az arány, nagyon magas: 84 százalék. A felmérés szerint a vegánok átlagosan négyszer, míg a húsevők csak kétszer szeretkeznek hetente.

A vegánok 92 százaléka gondolja úgy, hogy a szexuális élete nagyszerű, és 58 százalékuknak bármikor van energiája a szexre. A húsevőknek mindössze 79, illetve 35 százaléka mondta el magáról ugyanezt.

A lap híres vegánokat is említ, például Sir Paul McCartney és Ellie Goulding, akik számára a zene is a szeretet étele, és bár arról nincs hír, hogy nekik hogyan alakult a szexuális életük, de ha a felmérés rájuk is igaz, akkor bizony nincs okuk a panaszra.