Szerelem

Van megoldás a szenvedély felélesztésére régi házasoknak is

Ne törődj bele, ha az idő múlásával unalmassá kezd válni a szexuális életetek. Törvényszerű, hogy megkopik a tűz, kinél előbb, kinél később.

Hogy kinek, mi számít „régi házasságnak” döntse el maga, azért 10-20 év után már igencsak küzdeni kell, hogy az érzelmek ugyanolyan hőfokon megjelenjenek. Lehetetlen? Az sem kizárt, de feladni nem szabad, főleg akkor nem, ha fontosak vagytok egymás számára.

Fotó: iStock.com/Olena Yakobchuk

Íme, néhány trükk, hogy a házaséletben a szex, ne legyen ritka, mint a fehér holló…

Szexeljetek ott, ahol máskor még soha! Nyugodtan hagyjátok el a hálószobát, és vessétek le az erkölcsi korlátokat. Ismeritek egymást tetőtől talpig, és sokat gondolkozni sem kell azon, hogy mitől lesz jobb a szex, csak figyeljetek a másikra.

Írj huncut üzeneteket! Ugye milyen egyszerű? Hagyd az éjjeli lámpa mellett, vagy a kávés bögréje közelébe, lényeg, hogy megtalálja, és a meglepetés erejével az szenvedélyt is vissza varázsolod egy csapásra.

Ne ugorjatok fejest a szexbe! Szánjatok időt a legegyszerűbb és legélvezetesebb dologra: az előjátékra. Ha ez megvan, egy-két új szexpózt sem árt, ha kipróbáltok.

Tegyétek el a kütyüket! Se telefon, se tablet, se laptop, se semmi… Ugye, milyen elképzelhetetlen? Ne legyen a közeletekbe egyik se, hacsak nem fotót vagy videót akartok készíteni az együttlétről. Egyébként ez sem elvetendő ötlet…