×

Gyereknevelés

Egy mentett kutyus és egy kisfiú örök barátsága

Nora, az angol pointer öt éve vigyázza kisgazdája álmát.

Norat, az angol pointer kutyust korábbi tulajdonosai olyan sokáig bántalmazták, hogy halálra rémült bárkitől, aki a közelébe kerül.

Tíz évvel ezelőtt, amikor Elizabeth Spence örökbe fogadta őt egy menhelyről, rögtön észrevette, hogy a kutyus nem olyan, mint többi társa. „Annak ellenére, hogy egy erőszakos környezetből jött, az édes és érzékeny természete túlragyogta őt. Tudtuk, hogy egy csodálatos családi kutya fog belőle válni, amint elérkezik az idő a családalapításra. Az biztos, hogy nem okozott csalódást.”

A traumák, amiket előző gazdái okoztak nem múltak el nyomtalanul a kutyusról, de amint a nőnek megszületett a fia Archie, teljesen kicserélődött. “Archie egy rendkívül jó természetű, fesztelen, boldog baba, amire az állatok igazán jól reagálnak, főként Nora.”

A duó, azóta is elválaszthatatlan, s bár Archie baba azóta már ötéves, kutya és a gyerkőc egymás iránti szeretete még inkább elmélyült. A családhoz azóta még három kutyus és két cica is csatlakozott, és hogy milyen így az élet a Spence családban, arról árulkodjanak ezek a csodás fotók: