×

Kultúra

Strandolj BKK bérlettel!

A Budapesti Közlekedési Központ különleges ajánlattal készül, a júniusban érvényes BKK-bérlet tulajdonosai számára.

Használd ki a BKK Budapest-bérleted! Több van benne, mint gondolnád”–  olvasható a BKK honlapján. A júniusban érvényes BKK Budapest-bérlet tulajdonosa Budapest Gyógyfürdői és Hévízei online felületén megvásárolt felnőtt fürdőbelépő árából 20 százalék kedvezményt kap a pénztárakban feltüntetett jegyárakhoz képest.

Úszáshoz, kikapcsolódáshoz, lazításhoz, baráti élményekhez, testi-lelki feltöltődéshez egyaránt igénybe vehető a BKK által kínált kedvezmény, és felfedezhetők Budapest ikonikus fürdői és strandjai: a Széchenyi, a Gellért, a Rudas, a Lukács, a Dandár, a Csillaghegyi, a Paskál, a Pesterzsébeti, a Palatinus, a Római és a Pünkösdfürdő.

A kedvezmény a 2021. június 1. és 30. között érvényes BKK Budapest-bérletekre vonatkozik. A kedvezményes felnőtt fürdőjegyek június 1. és július 4. között vásárolhatók meg online a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. honlapján. 

A 20 százalékos kedvezmény érvényesítéséhez nem kell mást tenni, mint 2021. június 1. és július 4. között ellátogatni a jegyek.budapestgyogyfurdoi.hu weboldalra, és felnőtt fürdőbelépő vásárlásakor kuponkódként megadni Budapest-bérleted számát.

A kedvezmény beváltásához szükséges kód a kampány idején vásárolt Budapest-bérleteknél a vásárlást követő harmadik munkanapon lesz érvényes.

Egy érvényes Budapest-bérlettel egy teljes árú felnőtt belépőjegy vásárolható.

Fontos, hogy a fürdőkbe kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal és érvényes Budapest-bérlet lehet belépni. Az igazolvány csak személyazonosító okmány felmutatásával együtt érvényes.

A tizennyolc éven aluli, védettségi igazolvánnyal nem rendelkező személyek csakis a koronavírus ellen védett személy felügyeletével látogathatják a fürdőket. A tizennyolc éven aluli személyek életkorukat diákigazolvány felmutatásával is igazolhatják.

A címlapfotó illusztráció.