×

Környezetünk

Napi cuki: cicás videók, amikért odáig van az internet

Nagyon unalmas lenne az élet cicák nélkül. Ezt bizonyítják a közelmúlt legcukibb, legviccesebb vagy éppen legmegdöbbentőbb macskás videói is.

 

Az első videóban látható, fekete-fehér tarka macska képtelen volt kijutni a macska ajtón. Először a lábtörlő csúszott ki a lába alól, majd a parkettán nem talált megfelelő tapadási felületet. Végül csak sikerült neki a mutatvány:

Nem mindegyik cica szeretheti a tengeri húsokat. A következő példa is jól mutatja, hogy a rák egyikük számára mennyei, másikuknak viszont egyenesen gusztustalan:

A következő házi kedvenc úgy döntött, hogy nem futamodik meg a nála sokkal nagyobb kutyustól, hanem megszerzi szájából a plüssjátékot néhány jól irányzott mancs-csapással:

Néha a macskáknak is szüksége van egy kis lazításra a kanapén:

A következő ici-pici cica pikachut szerette volna legyőzni a hátsó lábaival:

Az „utca biztonsági személyzete” címre utazó négylábú kinézett magának egy kis területet az utcán és minden arra tévedőt megtámadott:

A kis felfedezők időről-időre ráébrednek, hogy ugyanazok a tevékenységek szórakoztatják őket, amelyek az embereket is. Ez a fekete macska látszólag egész nap szívesen csúszdázna:

Hát nem édesek?

A címlapfotó illusztráció: Shutterstock