Gyereknevelés

A Rozmaring kunyhó minden lakója táncra perdült a legújabb dal hallatán!

A vidám dalocskából a Rozmaring kunyhó hagyományait követve klip is készült, amely talán az otthoni takarítás hangulatát is feldobja.

Az M2 Gyerekcsatorna saját gyártású bábsorozatának nézői megszokhatták, hogy a sorozatban elhangzó dalokhoz klip is készül, nincs ez másként a Takarító dal esetében sem, amely a szombati részben debütált.

Fotó: MTVA

A Főglein Fruzsina, Kovács Domokos, Bartha Bendegúz, Trömböczky Napsugár vagyis a gubákat életre keltő bábszínészek és Napraforgó által előadott dalocska varázslatos hatással volt a búslakodó kunyhóra, ami valósággal felragyogott.

„… hát fogd meg a partvist, pörgesd, dobd, száraz ruhával töröld a port, csillog az ablak, enyhül a gond, mosd el és töröld a tányérod” – hallható a bábsorozat fülbemászó dallamait szerző Szabó Balázs Takarító dalában, aki a többihez hasonlóan közreműködője is a nótának.

A Rozmaring kunyhót kísérő dalok sorában további újdonságok is várhatók. Az eddigiek pedig – az adásokkal és extra videókkal együtt – megnézhetők a Rozmaring kunyhó weboldalán. Hogy miként folytatódik a gubák és Napraforgó élete, az a bábsorozat új részben derül ki szombaton 18 órától az M2 Gyerekcsatornán.

A Takarító dal klipje az alábbi linken nézhető meg:

https://mediaklikk.hu/rozmaringkunyho/cikk/2021/11/18/takarito-dal/

Rozmaring kunyhó – szombatonként 18 órától, ismétlés vasárnaponként 08.10-kor, valamint péntekenként 19.50-kor az M2 Gyerekcsatornán!