×

A Ridikül mai adásában

Egy édes óra

A méz egészségünkre gyakorolt hatása vitathatatlan. Ebben az adásban minden a mézről szól majd.

Körbejárjunk a jótékony hatásait, a magyar mézkészítés rejtelmeit, a sokrétű felhasználási módját és természetesen kitérünk a méz hamisítására is, ami sajnálatos módon több más élelmiszerhez hasonlóan a vásárló megtévesztéséhez vezethet. Vajon milyen az igazán jó méz? Gond-e az, ha becukrosodik? Hogyan táruljuk? Milyen típusai ismertek? Rengeteg kérdés, amelyre megadják a válaszokat vendégeink: Bross Péter, az Országos Magyar Méhészeti Egyesület elnöke, Molnár Gergely, méhész mester, Simai Krisztián, méhész mester és meglepetés-hölgyvendégünk, aki a méz hamisítással kapcsolatosan oszt meg velünk érdekes információkat.

Ridikül minden hétköznap 17:05-től a Dunán!

A Ridikül korábbi adásait ezen a linken nézhetik vissza.