Kultúra

Egy igazi popdíva klipje debütált az M2-n!

Klippremierre várt Mályva a Rozmaring kunyhó legutóbbi adásában, hiszen legnagyobb kedvencének, Puffancs Picurinak jelent meg legújabb, slágervárományos dala. A menő gubasztár klipje a Rozmaring kunyhó után, az M2 Gyerekcsatornán is debütált.

„Puffancs Picuri egy nagyon habos-babos, szeretnivaló kis híresség, egy olyan hölgy, aki nemcsak külcsínben igazi popdíva, de a zenéjében is teljesen visszaköszön ez az érzés” – mesélte Szabó Balázs zeneszerző, aki a bábsorozat fülbemászó dallamait írta.

Fotó: MTVA

Picurinak nincsen párja, szerencsés ki megcsodálja” – énekli gördeszkán száguldva a menő gubasztár, Puffancs Picuri slágerében, amely már hallható volt a Rozmaring kunyhó nyolcadik részében. A sorozatban elhangzó dalok többségéhez klip is készült, amelyet a mostani Puffancs Picuri slágerrel együtt megnézhetünk a Rozmaring kunyhó weboldalán. Az alkotók tartogatnak még dalokat és várható további újdonság is. Ezért is érdemes követni a Rozmaring kunyhó lakóinak életét az M2 Gyerekcsatornán, ahol szombat esténként új kalandokkal várja korhatár nélkül a nézőket  Napraforgó, Mályva, Kele, Deske, Lári és Fári.

Puffancs Picuri slágerének klipje IDE kattintva nézhető meg.

Rozmaring kunyhó – szombatonként 18 órától, ismétlés vasárnaponként 08.10-kor, valamint péntekenként 19.50-kor az M2 Gyerekcsatornán!