×

Kultúra

Pindroch Csaba a képernyőn keresztül üzent Schumachernek

A család nemzetközi napját ünnepelték a Magyarország, szeretlek! játékosai a Duna vetélkedőjének legutóbbi epizódjában. A változatos kérdések ismét megtornáztatták a versenyzők elméjét, akik ezúttal is különböző területekről érkeztek. A pirosaknál Csitári Gergely, Csiti, az M2 Petőfi TV műsorvezetője, Péter Szabó Szilvia, valamint Nyári Aliz énekesnők erősítették Vágó Bernadett csapatkapitányt.

Miller Zoltán a Csináljuk a fesztivált! című nagyszabású show-műsor második adásának felvételén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2021. december 2-án.
MTI/Balogh Zoltán

Férjét, a zöldeket vezető Miller Zoltánt ezúttal pályatársa, Gregor Bernadett színművész, Nyári Károly Prima-díjas jazz-zongorista és a Duna műsorvezetője, Somossy Barbara segítették a pontgyűjtésben. Habár a játékmester, Pindroch Csaba egyre szigorúbb, még mindig az adás elsőszámú mókamestere, aki egy megható történetet osztott meg az egyik feladathoz kapcsolódva.

Somossy Barbara, a Balatoni Nyár című magazinműsor műsorvezetője a 2020. június 2-án kiadott képen.  MTI/Kaszner Nikolett /MTVA

„2005-ben egy jótékonysági futball gálán a Forma1-es válogatott hívta ki a hazai hírességekből álló focicsapatot, ahol többek között Eperjes Károly kollégámmal én is képviselhettem a házamat.

A mérkőzésre Szabó István rendező engedett el bennünket, mert a Rokonok című filmet forgattuk éppen. Két kérése volt, az egyik, hogy ne törjük el semminket, a másik, hogy ne rúgjuk fel Michael Schumachert. Egy szó, mint száz, 6:5-nél egy becsúszással véletlenül felrúgtam őt.

Azt a cipőt Baumgartner Zsolt aláíratta vele 2006-ban, Monzában, annyit írt mellé: I will be back, vagyis, hogy még visszatér. Kívánom, hogy ez mihamarabb így legyen” – üzent a kamerákon keresztül a Formula–1 hétszeres világbajnokának és a sportág egyik legeredményesebb pilótájának a Magyarország, szeretlek műsorvezetője, Pindroch Csaba. A teljes adás újranézhető a műsor Médiaklikk-oldalán.

Magyarország, szeretlek! – minden vasárnap 19:45-től a Dunán!

A korábbi adások 60 napig újranézhetők a Médiaklikken.

Magyarország, szeretlek! 2022.05.15-i adás | MédiaKlikk (mediaklikk.hu)