Életmód

A falánk férfi majdnem milliomos lett, de behabzsolta a vagyont érő csokitojást

Egy csokitojásért szép summa üthette volna a markát egy fiatal férfinak Nagy-Britanniában, de csupán azután döbbent rá, hogy már elfogyasztotta.

Egy fiatal brit férfi a Youtube-csatornájára készít videókat arról, ahogy a barátnőjével a furgonjában éli az életét, és különböző helyekre utazgat Nagy-Britanniában.

Az egyik legújabb epizód forgatása közben megéhezett és megevett egy csokitojást, amiről azonban csak később tudta meg, hogy rengeteg pénzt ért volna.

A brit Cadbury édességgyártó cég ugyanis nemrég elindított egy nyereményjátékot: 280 különleges csokitojást készített, melyek egyik fele tejcsokoládéból, a másik fele pedig fehér csokoládéból készült.

Aki megtalál egy ritka tojást, annak fotót kell készítenie az édességgel, elküldenie egy e-mail címre, majd a felhívnia a tojásban elrejtett cédulán található telefonszámot. A szerencsés megtalálónak 10 ezer font (kb. 4,4 millió forintot) üti a markát.

A férfi pechjére nem tudott a játékról, a barátai pedig csak később hívták fel rá a figyelmét, hogy falánksága miatt mekkora lehetőséget szalasztott el.

A férfi most megpróbálja rávenni a gyártót, hogy legalább a nyeremény egy részét fizesse ki neki. A vállalat egyelőre nem kommentálta az esetet.

Forrás: Independent