Gyereknevelés

Kovács Áron megható gondolatai az apaságról

Saját szerzeményével, egy lírai hangvételű balladával állt nemrég A Dal 2023 színpadán Kovács Áron énekes, műsorvezető. E húrokat tovább pengetve, a Család-barát stúdiójában magánéletébe is betekintést engedett, megmutatta gyermekeit, és elmondta, mit jelent számára az apaság.

Kovács Áron a Lennél című dalát adja elő A Dal 2023 televíziós show-műsor első válogatóján, 2023. március 11-én. (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Születésnapján köszöntötték a Duna Család-barát című műsorában Kovács Áront, aki romantikus szerelemi vallomásával, a Lennél című szerzeménnyel A Dal 2023 elődöntőjében is meghatotta a közönséget. Érzelmes oldalát a Család-barát nézői is megismerhették. A stúdióba elhozta élete fontos pillanataiból összeállított fényképalbumát.

Kiskori fotóját nézve elmondta, gyerekkorától kezdve állandó hiányérzete volt, valami mást, többet keresett. Gyermekei fotójához érve azt is kifejtette, mitől enyhült életében ez az érzés. „Bennük találja meg az ember, amiért érdemes minden nap felkelni és küzdeni. Szebb küldetést nem tudok a gyerekeknél”.

Kovács Áron személyes fényképalbumához kapcsolódó további történetei a teljes beszélgetésből ismerhetők meg a műsor Médiaklikk-oldalán található videóban.

Család-barát – minden hétköznap 8:35-től, 9:25-től és 10:55-től a Dunán.

Kiemelt kép: Kovács Áron a Lennél című dalát adja elő A Dal 2023 televíziós show-műsor második elődöntőjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2023. április 22-én. (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)