Gyereknevelés

Milyen gyógyszereket készítsünk be a nyaralásra?

Nem árt egy kisebb egészségügyi csomaggal nekivágni a nyári utazásnak, inkább előzzük meg a bajt és legyünk felkészültek.

Mindig légy pozitív a nyaralás előtt és tudatosítsd magadban, hogy nem lesz senki beteg a családban és mindannyian remekül érzitek majd magatokat a kiruccanáson. Ezzel szemben nem árt, ha néhány dolgot becsomagolsz, mert ahol gyermek van, ott bármi előfordulhat.

(Fotó: illusztráció pexels.com)

Kezd az EÜ csomagodat egy lázmérővel, ez nagyon hálás tud lenni, persze jobb, ha nem kell elővenni a vakáción. Aztán mindjárt jöhet valamilyen láz – és fájdalomcsillapító, illetve biztonság kedvéért torokfájás elleni szopogatós tabletta vagy spray. Jusson eszedbe, hogy a nagy melegben a sok hideg ital könnyen torokfájáshoz vezethet. A nyaraláskor a leggyakoribbak a testi sérülések a srácoknál, ezért legyen nálad sebek és bőr fertőtlenítésére alkalmas készítmény, valamint ragtapaszok és kötszer is. Mindehhez egy kis olló jól jöhet, ha ezekre lenne szükséged. A napvédő szerekről és leégést kezelő krémekről sem szabad megfeledkezned, mert a férjed, illetve a párod erre nem fog gondolni.

(Fotó: illusztráció pexels.com)