Környezetünk

Videón, ahogy egy háromlábú medve betör egy floridai házba és falatozni kezd

Medve dézsmált meg egy kertben hagyott ennivalót, de a kint felejtett üdítőket is megkóstolta az Egyesült Államokban. Miután végzett a lakmározással, egyszerűen odébbállt. A család elmondta, hogy a környékbeliek jól ismerik a medvét, időről időre betér valakihez ételt keresve.

Háromlábú medve tört be egy floridai házba, és üdítőket lopott a kerti hűtőből. A meghökkentő videófelvételen látható, amint a fekete medve – a környékbeliek Tripodnak hívják – vasárnap besétál Lake Maryben egy kertbe, és komótosan felderíti a terepet.

A 13 éves Joseph Diglio éppen tévét nézett, amikor a család kutyája, Bruno ugatásban tört ki. „Egy medve áll a teraszunkon, nem hiszem el, még sosem voltam ilyen közel egy medvéhez” – hallatszik az esetről készült felvételen a tinédzser hangja.

Tripod kiszimatolta a kerti asztalon felejtett ételt, majd a kerti hűtő felé vette az irányt, és az üdítőkre is lecsapott.

Végül a kutya ugatása elijesztette a medvét, így Tripod nem sokkal később odébbállt. A család elmondta, hogy nem ijedtek meg a medvétől, Tripodot már jól ismerik a környéken, mivel rendszeresen be-betér a kertekbe ételt keresve.

Forrás: New York Post