Kultúra

Bényi Ildikó megmutatta, hogy mennyi ember dolgozik a kulisszák mögött

Amikor a nézők leülnek a televízió elé, a szórakoztató műsort látják: a csinosan felöltözött műsorvezetőt ízléses sminkben, tökéletes környezetben. Ritkán ismerhetik meg, milyen sok ember munkája van mindez mögött. Bényi Ildikó a Duna közösségi oldalán megmutatta, kiknek köszönhetően valósul meg az Önök kérték.

Budapest, 2020. június 10. Bényi Ildikó kiemelt szerkesztõ-mûsorvezetõ. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Különleges ízelítőt adott televíziós munkájából Bényi Ildikó. A Duna Facebook-oldalán látható videóban kulisszatitkokat tárt a látogatók elé. Megmutatta, mennyi ember dolgozik a háttérben azon, hogy az adásban minden tökéletes legyen. Szerkesztők, sminkesek, hangmérnökök, világosítók munkálkodnak azon, hogy amit Önök kértek, megvalósuljon.

Az Önök kértékben hétköznap 15:30-tól teljesíti Bényi Ildikó a kéréseket. Kedvenc nótáikkal, kabaréjeleneteikkel, legendás előadóművészeink felejthetetlen alakításaival, a legfrissebb slágerekkel és közkedvelt vendégekkel várja a nézőket a Dunán. Vasárnap is jelentkezik a műsor: a Zenés Önök kérték a legnépszerűbb kérésekből áll, ezeket láthatják csokorba fűzve vasárnap 17 órától a Dunán.

Önök kérték – hétköznap 15:30-tól, és Zenés Önök kérték vasárnap 17 órától a Dunán.