Környezetünk

Nagyon édes a cipőcskében járkáló, hiányos lábujjú tyúk

Már több mint harminc pár cipője van annak a tyúknak, aminek a gazdája segíteni akarta nehézkes járását, és megóvni a kisebesedett lábát, ezért egyedi készítésű kis cipőt húzott rá. A baromfi, aminek hiányzik az egyik lábujja nehezen tartotta az egyensúlyát a talajon, de az első cipőben történő lépések megtétele után úgy tűnt, hogy a tyúk könnyebben közlekedik a talajon, így rajta maradt a lábbeli, a gyűjteményre pedig hétről hétre nőtt.

Egyedi cipővel tanult meg újra járni Nubz, a hiányzó lábujjú tyúk. A madár nehezen járt a végtaghiány miatt.

@calliopenubz Replying to @photocostumer to the beat 😎 #cute #chicken #chickens #chickentok #bantam #serama #disabled #funny #serotonin #homestead #rescue #fyp #rescuechicken #happy #smile #foryou #foryoupage #love #animallover #nubz #boots #bootsaremadeforwalking ♬ These Boots Are Made for Walkin’ – Nancy Sinatra

A kaliforniai Michelle Davignon tengerimalacainak akart új otthont keresni egy farmon, de helyette egy tyúkkal távozott. A hiányzó lábujjú, nehezen közlekedő tyúk kisebesedett lábát krémekkel kezelte a nő, azonban Nubz mindig belelépett a piszokba, ezért Devignon kieszelt egy másik módszert.

„Azért döntöttem a cipő mellett, mert tisztán akartam tartani a seb területét” – mondta a nő. „Nem gondoltam volna, hogy ennyire jól fog vele közlekedni, de kiderült, hogy sokkal egyszerűbben közlekedik cipővel a földön” – tette hozzá.

A tyúknak mára több mint harminc pár cipője van, amelyek segítik a közlekedését kaliforniai otthonában.

Forrás: People

Forrás: Tiktok