A Ridikül mai adásában

Kedd – Örömfőzés

Már magának a főzésnek is jótékony hatásai vannak az emberi lélekre, közben teljesen ki tudjuk kapcsolni az agyunkat, ami remekül oldja a stresszt.

(Fotó: Ridikül/Tőke Béla)

Az elkészült étel, az alkotás öröme, a család, a barátok arcán látott boldogság, a pozitív visszajelzések örömmel, és elégedettség érzésével töltenek el bennünket.

Kollatos Fotios (Fotó: Ridikül/Tőke Béla)

Vajon a stressz kezelésében, a boldogság megélésében, a mentális egészségben van különbség azok között, akik konyhatündérek és azok között, akik sosem ragadnak fakanalat?

Lajos Mari (Fotó: Ridikül/Tőke Béla)

Miért érezzük akár évtizedek múlva is az illatát, ízét a nagyi főztjének? Akikkel a főzés öröméről beszélgetünk: Lajos Mari gasztronómiai szakíró, Kollatos Fotios színész, rendező, Madarász Ildikó, a vidék háziasszonya és Lipták Zsuzsa pszichológus, kognitív viselkedésterapeuta-

Lipták Zsuzsa (Fotó: Ridikül/Tőke Béla)

Ridikül ma, kedden (11.12.) 16:00-tól a Dunán!

A Ridikül korábbi adásait ezen a linken nézhetik vissza.

Madarász Ildikó (Fotó: Ridikül/Tőke Béla)