(Fotó: Ridikül/Tőke Béla)
Fehér csoki, étcsoki, tejcsoki, epres csoki, mogyorós csoki – ahogy Gombóc Artúr a mesékben, úgy közülünk is sokan imádják a csokoládét.
Gulyás Gyöngyvér (Fotó: Ridikül/Tőke Béla)
Milyen csokoládék voltak régen a kedvenceink, mik a legújabb trendek, csokoládé készítő eljárások?
Szentgyörgyi Rómeó (Fotó: Ridikül/Tőke Béla)
Ki választja szakmájának a csokoládé készítést és miért? És mi az édesség utáni sóvárgás pszichológiája?
Geszvein Erika (Fotó: Ridikül/Tőke Béla)
Ebből az adásból többek között ezekre a kérdésekre mind-mind választ fogunk kapni.
Mészáros Gábor (Fotó: Ridikül/Tőke Béla)
Akik elkalauzolnak bennünket ebben a témában: Szentgyörgyi Rómeó személyi edző, életmód tanácsadó, Geszvein Erika tanácsadó szakpszichológus, Gulyás Gyöngyvér bonbonkészítő és Mészáros Gábor csokoládékészítő.
Ridikül ma, pénteken (12.06.) 16:00-tól a Dunán!
A Ridikül korábbi adásait ezen a linken nézhetik vissza.