A Ridikül mai adásában

Péntek – Az istenek eledele, boldogsághormonunk: a csokoládé

Évezredek óta velünk van a csokoládé, mint boldogsághormon - de vajon, hogyan nem ment ki soha a divatból?

(Fotó: Ridikül/Tőke Béla)

Fehér csoki, étcsoki, tejcsoki, epres csoki, mogyorós csoki – ahogy Gombóc Artúr a mesékben, úgy közülünk is sokan imádják a csokoládét.

Gulyás Gyöngyvér (Fotó: Ridikül/Tőke Béla)

Milyen csokoládék voltak régen a kedvenceink, mik a legújabb trendek, csokoládé készítő eljárások?

Szentgyörgyi Rómeó (Fotó: Ridikül/Tőke Béla)

Ki választja szakmájának a csokoládé készítést és miért? És mi az édesség utáni sóvárgás pszichológiája?

Geszvein Erika (Fotó: Ridikül/Tőke Béla)

Ebből az adásból többek között ezekre a kérdésekre mind-mind választ fogunk kapni.

Mészáros Gábor (Fotó: Ridikül/Tőke Béla)

Akik elkalauzolnak bennünket ebben a témában: Szentgyörgyi Rómeó személyi edző, életmód tanácsadó, Geszvein Erika tanácsadó szakpszichológus, Gulyás Gyöngyvér bonbonkészítő és Mészáros Gábor csokoládékészítő.

Ridikül ma, pénteken (12.06.) 16:00-tól a Dunán!

A Ridikül korábbi adásait ezen a linken nézhetik vissza.