A Ridikül mai adásában

Csütörtök – Ízek és kalandok

Ízélmények, elkészült ételek, sütemények, pékáruk mögött megbújó történetek – ma ezeket keressük.

(Fotó: Ridikül/Tőke Béla)

Hamar ráébredünk, nemcsak a nagy klasszikusok, mint a zserbó, a dobostorta, vagy épp a gulyásleves köthető a gasztronómia, vagy akár az irodalom nagyjaihoz.

Novodomszky Éva (Fotó: Ridikül/Tőke Béla)

Ma is születnek olyan alkotók, akik valami különlegeset tesznek le az asztalra, és ez az út, ahogy eljutottak az ízletes eredményeikhez bizony lehet kihívásokkal teli.

Karen Avila (Fotó: Ridikül/Tőke Béla)

Ma belekóstolhatunk a páratlan magyar ízekbe, egy csepp mexikóiba és a mindenki által nagyon szeretett olasz konyhába. Ma ebbe a világba kalauzoljuk el a nézőinket vendégeink segítségével, itt lesz velünk: Novodomszky Éva műsorvezető, riporter, Dudás Szilárd étterem-tulajdonos, Schindele Péter cukrászmester és Karen Avila mexikói pékmester.

Schindele Péter (Fotó: Ridikül/Tőke Béla)

Ridikül ma, csütörtökön (02.27.) 16:00-tól a Dunán!

A Ridikül korábbi adásait ezen a linken nézhetik vissza.

Dudás Szilárd (Fotó: Ridikül/Tőke Béla)