
(Fotó: Ridikül/Tőke Béla)
Van az a hely, ahol a leves nem csak meleg, hanem szívet is melenget.

Inhauser István (Fotó: Ridikül/Tőke Béla)
Ahol a vendég nem „vendég”, hanem rég nem látott rokon, akinek terített asztal, meleg szó és őszinte figyelem jár. Ahol nem csak eszünk, hanem emlékezünk.

Madarász Ildikó (Fotó: Ridikül/Tőke Béla)
A vidéki vendéglátás több mint gasztronómia. Az ízek bősége, az emberek kedvessége, az idő lassabb sodrása mind egy irányba mutat: itt lelassulhatsz.

Weisz Viktor (Fotó: Ridikül/Tőke Béla)
És közben valami új is megfér a hagyomány mellett. A kreatív fogások, helyi alapanyagból, modern csavarral.

Kovács Antal (Fotó: Ridikül/Tőke Béla)
Talán épp ezért szeretünk „hazajárni” vidékre. Mert nemcsak jóllakunk, hanem újra önmagunk lehetünk. Akikkel vidéken kalandozunk: Weisz Viktor előadóművész, humorista, Inhauser István vendégház-tulajdonos, séf, Madarász Ildikó a vidék háziasszonya és Kovács Antal sommelier.
Ridikül ma, szerdán (04.30.) 16:00-tól a Dunán!
A Ridikül korábbi adásait ezen a linken nézhetik vissza.