A Ridikül mai adásában

Péntek – A nyár íze

Mi kell a nyárhoz? Egy repülőjegy egy egzotikus tengerpartra? Talán. De néha elég egy falat a strandon a frissen sült lángosból, egy korty hideg fröccs a szőlőtőkék között vagy a főtt kukorica édes illata, és máris ott vagyunk: a nyár közepén, mezítláb, szabadon.

Zoltán Erika (Fotó: Ridikül/Tőke Béla)

Vannak ízek és illatok, amelyek egyetlen pillanat alatt visszarepítenek minket a gyermekkorba, a nagymama konyhájába, egy rég elfeledett nyaralásra.

Nagy-Golyán Nikolett (Fotó: Ridikül/Tőke Béla)

Ebben az adásban az emlékek és érzékek világába kalandozunk – vendégeinkkel együtt keressük a választ a kérdésre: vajon milyen íze van a nyárnak?

(Fotó: Ridikül/Tőke Béla)

Elfogadta meghívásunkat: Zoltán Erika énekesnő, Góg Angéla food designer, Stiller Tamás kreatív séf és Nagy-Golyán Nikolett a Kalóz Strandbisztró tulajdonosa.

Stiller Tamás (Fotó: Ridikül/Tőke Béla)

Góg Angéla (Fotó: Ridikül/Tőke Béla)