×

Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint szerdán – 2017. december 13.

Az Ikrek engedje el a kényszert, hogy mindig első akar lenni, a Rák viszont legyen óvatos, és ne tegyen fel mindent egy lapra! Mit ígérnek a csillagok a többi jegy szülötteinek?

Kos

A Kos ma ne legyen túl szerény, mert visszatetszőnek hathat, akkor is, ha komolyan gondolja! Legyen egy kis önbizalma, az minden helyzetben segít.

Bika

A Bika jól gondolja meg, milyen döntéseket hoz ma, mert komoly következményei lehetnek! Ha átgondolatlan döntést hoz, könnyen lehet, hogy később megbánja, de akkor már nem lesz visszaút.

Ikrek

Ne akarjunk mindenben elsők lenni, ez olyan magas elvárás magunkkal szemben, amit lehetetlen megugrani! Próbáljuk meg elengedni azokat a dolgokat, amik nem olyan fontosak számunkra.

Rák

Egy jó hír ma újra visszahozhatja a jókedvünket, de óvatosan az örömmel, könnyen lehet, hogy félreértésből fakad az egész. Azért ne tegyünk fel mindent egy lapra!

Oroszlán

Egy baráti összejövetel újra felhozhatja bennünk a régi érzéseket, és magányosnak érezhetjük magunkat. Ne tegyük – ami új, nem feltétlenül rosszabb, mint a régi!

Szűz

A munkahelyünkön most váratlan kihívásokkal kell szembenéznünk, de ha odafigyelünk, állhatjuk a sarat. Többre vagyunk képesek, mint gondolnánk!

Mérleg

Idejében kezdjük el a készülődést a karácsonyra, mert a rengeteg teendőnk között ez lehet az utolsó, amire időt szakítunk. Csakhogy ha nem figyelünk, a fejünkre nő a sok feladat!

Skorpió

Bizonytalanok lehetünk ma, de hallgassunk a megérzéseinkre, azok soha nem hazudnak! Ha döntés elé állítanak minket ma, jobb, ha nem az eszünket követjük.

Fotó: Pexels/ CCO License

Fotó: Pexels/ CCO License

Nyilas

Ne fogjuk vissza magunkat, ha úgy érezzük, meg kell tennünk valamit! A várakozás sokszor nem a legjobb megoldás, és csak elszalaszthatunk olyan lehetőségeket, amik óriásit lendíthetnek minket előre az életünkben.

Bak

Gondoljuk át, mi az, ami mostanában stresszre adott okot számunkra, és azt is, hogy megéri-e ilyen szorongásban élnünk. Valószínűleg különösebb agyalás nélkül is tudjuk a választ. Ne féljünk lépni!

Vízöntő

Váratlan anyagi kiadás rengetheti meg az ajándékozási terveinket, de ha okosan csoportosítjuk a pénzünket, még mindig az eredeti menetrend szerint tudjuk tartani a dolgokat.

Halak

Legyünk elővigyázatosak ma, olyan ember közeledhet felénk, akinek hátsó szándékai vannak. Ne hagyjuk becsapni magunkat, járjunk nyitott szemmel!